כמומחים בבשר, אנו מציעים מגוון סדנאות

1/1

סדנאות

כמומחים בבשר, רשת רק בשר מציעה מגוון רחב של סדנאות.

הסדנאות בליווי קצבים מומחים בהן נלמד ונציג איך מכינים מנות ראשונות, עיקריות ואחרונות סביב הבשר ודברים פיקנטיים. כל הסדנאות מלוות ביין איכותי בשפע.

אנטריקוט על עצם? פקאנייה ושייטל?

ספרו לנו על אילו בשרים תרצו ללמוד ואנו נתאים עבורכם את הסדנא.

סדנת 'מאסטר בעל האש' 

'סדנת 'מאסטר בעל האש

מה נלמד בסדנה?
• הדלקת גריל פחמים בצורה מהירה ומקצועית
• הכנת קבב
• הכנת מרינדה מדליקה לפרגיות ולחזה עוף, ולאחר מכן, צלייה של הנתחים על הגריל
• הכנה וצלייה של שיפודי ירקות
• צליית סטייק אנטריקוט כמו איש גריל מקצועי

 

לאורך כל הסדנה תיהנו מיין אדום ללא הגבלה ומנישנושי טאפסים!.    משך הסדנה כ-3 שעות.

כל הזכויות שמורות. (C) לרשת מסעדות רק בשר 2016     טל. 1700-55-00-28   |   מיתוג: אורן ורמוס    |    עיצוב והקמת האתר סטודיו C GRAPHICS

לוגו הטמעה.png